Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü leylek görmek

Rüyada ölü leylek görmek

Rüyada ölü leylek görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatının karışacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı haberler alacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü leylek gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Rüyada ölü leylek görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, dönülmez yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kara leylek görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada leylek sürüsü görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işsiz ise işe gireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet eder.

Rüyada leylekle uçmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada leylek beslemek günü birlik kazanç elde edeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, haneye bereket geleceğine inanılır.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde leylek görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, rahata erileceğine, aradığı aşkı bulacağına delalet eder.

Rüyada evde leylek görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments