Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük leylek görmek

Rüyada çok büyük leylek görmek

Rüyada çok büyük leylek görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada çok büyük leylek gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Rüyada büyük leylek görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada çok büyük leylek görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada leylekle uçmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalettir.

Rüyada yuvasında leylek görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada ölü leylek görmek renk ve eğlence geleceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, zenginlik içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalet eder.

Rüyada leylek yavrusu görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına tabir olunur.

Rüyada leyleği uçarken görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments