Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek yakalamak

Rüyada leylek yakalamak

Rüyada leylek yakalamak bahtının güzelleşeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Rüyada leylek yakalamak gördüyseniz:

  • Karşılıksız yardım bekleyen faydacı kişilerle nasıl başa çıkacağınızın iç güdüsel olarak farkındasınız.

Rüyada leylek yakalamak tatsız durumların yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıda leylek görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük leylek görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada büyük leylek görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil leylek görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çirkin bir iş yapmaya, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada yavru leylek görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısında leylek görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments