Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odanın lambasını yakmak

Rüyada odanın lambasını yakmak

Rüyada odanın lambasını yakmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet eder.

Rüyada odanın lambasını yakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada odanın lambasını yakmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kazancın günden güne artacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Rüyada lamba yakmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gaz lambası yakmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lamba değiştirmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işaret etmektedir.

Rüyada lüks lamba görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde lamba görmek kısmet alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments