Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kolye takmak

Rüyada büyük kolye takmak

Rüyada büyük kolye takmak parasının ve malının da artacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, önemli kişi haline geleceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Rüyada büyük kolye takmak gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük altın kolye takmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kolye takmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dualı kolye takmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada başkasına kolye takmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik kolye takmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada kendine kolye takmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada yakut kolye takmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada geline altın kolye takmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments