Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dualı kolye takmak

Rüyada dualı kolye takmak

Rüyada dualı kolye takmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işarettir.

Rüyada dualı kolye takmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Rüyada dualı kolye takmak mutlu olacağınıza, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dua yazılı kolye görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine delalet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına kolye takmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, işlerinin hızlanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada mor kolye takmak çareye ve çözüme ulaşacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah inci kolye takmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna kolye takmak kaybettiği şeyi bulmasına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada inci kolye takmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments