Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kolye takmak

Rüyada kendine kolye takmak

Rüyada kendine kolye takmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine kolye takmak gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada uzun kolye takmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah inci kolye takmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak kolye takmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Rüyada birine altın kolye takmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı kolye takmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, içine fesat düşeceğine işarettir.

Rüyada iki kolye takmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada boncuk kolye takmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birine gümüş kolye takmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments