Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kelebek görmek

Rüyada büyük kelebek görmek

Rüyada büyük kelebek görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kelebek gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Rüyada büyük bir kelebek görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kelebek görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, işlerinde bereket olacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çok büyük kelebek görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, belki ölümler görüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kelebek deseni görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek konduğunu görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments