Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük renkli kelebek görmek

Rüyada büyük renkli kelebek görmek

Rüyada büyük renkli kelebek görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük renkli kelebek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek masabaşı bir işe girileceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, ömrün uzun olmasına işaret eder.

Rüyada renkli kelebekler görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada renkli kelebek görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir kelebek görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güzel ameller işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük kelebek görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulur.

Rüyada büyük kelebek görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments