Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek deseni görmek

Rüyada kelebek deseni görmek

Rüyada kelebek deseni görmek ruh sağlığının bozulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek deseni gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada kelebek deseni görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada leopar desenli kürk görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada desenli kumaş görmek dertlerine derman arayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada desenli balık görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada desenli elbise görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çirkin sözler işitileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gül deseni görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işarettir.

Rüyada desenli yorgan görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments