Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük mavi kelebek görmek

Rüyada büyük mavi kelebek görmek

Rüyada büyük mavi kelebek görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Rüyada büyük mavi kelebek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kelebek görmek uykusuz geceler yaşanacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek ulvi kimse haline geleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kelebek görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada büyük bir kelebek görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yaşamının yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada büyük kelebek görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments