Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir kelebek görmek

Rüyada büyük bir kelebek görmek

Rüyada büyük bir kelebek görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir kelebek gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada büyük bir kelebek görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kelebek görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük kelebek görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalettir.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek canını ve malını hiçe sayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek kurtarmak kişinin bundan zarar göreceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kelebek görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments