Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesini büyük görmek

Rüyada memesini büyük görmek

Rüyada memesini büyük görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada memesini büyük gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada büyük kadın memesi görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada memesini büyük görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kızın memesini ellemek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada hayvan memesi görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeden süt çıkmak ister istemez çok üzüleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine inanılır.

Rüyada kendi memesini açık görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına yorulur.

Rüyada memesiz kadın görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret eder.

Rüyada karısının memesini görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments