Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak kenarında yürümek

Rüyada ırmak kenarında yürümek

Rüyada ırmak kenarında yürümek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, gelirinin eksileceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmak kenarında yürümek gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Rüyada ırmak kenarında yürümek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında ev görmek alim ve bilge insan olacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada ırmak kenarında gezmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ırmak kenarında oturmak sevdiğini söyleyeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarı görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına inanılır.

Rüyada ırmak kenarında olmak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmak kenarında yılan görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, insanlara iş öğreteceğine, rahat erileceğine inanılır.

Rüyada ırmak üstünde yürümek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments