Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütten ırmak görmek

Rüyada sütten ırmak görmek

Rüyada sütten ırmak görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada sütten ırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya diğer girişmlerinizi ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda geri adıma atmaktan çekinmeniz veya daha fazla araştırma yapmaya üşenmeniz durumunda, aslında bitmesi gerekmeyen konuları sonlandırabilirsiniz.

Rüyada sütten ırmak görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kendisini yıpratacağına delalet eder.

Rüyada süt ırmağı görmek kişinin kazancının artacağına, variyet sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada süt akan ırmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmağı geçmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin ırmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada dere ırmak görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, rahatsızlık duyulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işarettir.

Rüyada deniz ve ırmak görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet eder.

Rüyada büyük ırmak görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments