Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara incir yemek

Rüyada kara incir yemek

Rüyada kara incir yemek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kara incir yemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde meydana gelebilecek değişikliklerin ya da yapılacak yolculukların yaşam kalitenize katkısı olabilir.

Rüyada kara incir yemek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine tabir olunur.

Rüyada kara incir toplamak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kara incir ağacı görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ve kayısı yemek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir koparıp yemek şansın yüze güleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından siyah incir yemek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacından meyve yemek borçların ödeneceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah olgun incir yemek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments