Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük incir görmek

Rüyada büyük incir görmek

Rüyada büyük incir görmek ticarette başarılı olacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük incir gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada büyük incir ağacı görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük incir toplamak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada büyük incir görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük incir yemek sermaye kaybedeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada çürük incir görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, koltuğunun yükseleceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacını görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir satın almak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada mevsimsiz incir yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments