Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve dut yemek

Rüyada incir ve dut yemek

Rüyada incir ve dut yemek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, keyfinin kaçacağına, zor günlerin yaşanacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Rüyada incir ve dut yemek gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Rüyada dut ve incir yemek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet eder.

Rüyada incir ve dut yemek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada incir dut görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Rüyada incir ve dut görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada dut incir görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, elinin dara düşmeyeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada ham dut yemek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada dut kurusu yemek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorumları dut yemek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments