Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve armut yemek

Rüyada incir ve armut yemek

Rüyada incir ve armut yemek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada incir ve armut yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada incir ve armut yemek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut ve incir görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada incir armut görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Rüyada tatlı armut yemek elinin darlaşacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu armut yemek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu armut yemek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hanenizde bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun armut yemek ekmeğin kesileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada sarı armut yemek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments