Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacı sulamak

Rüyada incir ağacı sulamak

Rüyada incir ağacı sulamak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada incir ağacı sulamak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kuru ağaç sulamak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, zor zamanların sona ereceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı sulamak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada ağaçları sulamak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavak ağacı sulamak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bol bol moral depolanacağına inanılır.

Rüyada ağaç suladığını görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Rüyada ağaç kökü sulamak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, büyüleyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments