Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacında sallanmak

Rüyada incir ağacında sallanmak

Rüyada incir ağacında sallanmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sıkıntısının biteceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına işarettir.

Rüyada incir ağacında sallanmak gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Rüyada incir ağacında sallanmak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yaşananları unutturacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına yorulur.

Rüyada ağaçta sallanmak sebep olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta salıncakta sallanmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, büyük paralara sahip olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan sallanmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada ağacın sallandığını görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, talihinizin artacağına inanılır.

Rüyada incir ağacına tırmanmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada incir ağacında yılan görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kazançta zarar edeceğine işarettir.

Rüyada incir ağacı sulamak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments