Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kazancının ilk önce azalacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işaret eder.

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ikramiye kazanmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ikramiye kazanmak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, musibetlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalettir.

Rüyada başkasına ikramiye çıktığını görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada piyangodan araba kazanmak rızkının çoğalacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada piyangodan para kazanmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine inanılır.

Rüyada piyango kazanmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments