Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikramiye kazanmak

Rüyada ikramiye kazanmak

Rüyada ikramiye kazanmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ikramiye kazanmak gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada büyük ikramiye kazanmak her türlü konforsa sahip olunacağına, kazancının epey düşeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine işaret eder.

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak kaybetmeyi göze alamayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada ikramiye kazanmak kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ikramiye çıktığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işarettir.

Rüyada kavga edip kazanmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, rahata kavuşmaya, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işarettir.

Rüyada savaşmak ve kazanmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada yarısı kazanmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük bir servete kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments