Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ikramiye kazanmak

Rüyada büyük ikramiye kazanmak

Rüyada büyük ikramiye kazanmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada büyük ikramiye kazanmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada büyük ikramiye kazanmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ikramiye kazanmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kişinin her işi severek yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ikramiye çıktığını görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük miktarda para kazanmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük para kazanmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kazanda su görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments