Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarı yapmak

Rüyada idrarı yapmak

Rüyada idrarı yapmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Rüyada idrarı yapmak gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada küçük idrarını yapmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardağa idrar yapmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kazançlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada toprağa idrar yapmak yeni girişimlerde bulunacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada suya idrar yapmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah idrar yapmak keyfinin ve neşesinin artacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalettir.

Rüyada idrarını üzerine yapmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments