Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarla ıslanmak

Rüyada idrarla ıslanmak

Rüyada idrarla ıslanmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, para yatıracağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarla ıslanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Rüyada idrarla ıslanmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ıslanmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada elbisenin ıslandığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak iyiliğe kavuşacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada çorabın ıslandığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak maddi gücünün katlanacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada dalgadan ıslanmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments