Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar yapanı görmek

Rüyada idrar yapanı görmek

Rüyada idrar yapanı görmek isteklerine kavuşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, adını herkese duyuracağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada idrar yapanı gördüyseniz:

  • Detaylı şekilde düşündükten sonra, uzlaşmak için gerekli şeyleri yapmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada idrar koklamak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun idrar yaptığını görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine alamet eder.

Rüyada merdivene idrar yapmak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde idrar görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada idrar görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalettir.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini idrar yaparken görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments