Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işarettir.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak gönül kapılarını açacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine inanılır.

Rüyada gemide yolculuk yapmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada deniz yolculuğu yapmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işarettir.

Rüyada deniz yolculuk yapmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yolculuk yapmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments