Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle yolculuk yapmak

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gemide yolculuk yapmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalettir.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada gemiyle yolculuk yaptığını görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide yolculuk etmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolcu gemisi görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments