Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük fareden korkmak

Rüyada büyük fareden korkmak

Rüyada büyük fareden korkmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, şeref ve haysiyetin artacağına işaret eder.

Rüyada büyük fareden korkmak gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Rüyada büyük fareden korkmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü fareden korkmak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareden korkmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet eder.

Rüyada fare görüp korkmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük balıktan korkmak günah işlemeyi terk edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, gönlünce harcama yapmasına rivayet eder.

Rüyada farenin büyüğünü görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına yorulur.

Rüyada büyük bir fare öldürmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments