Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir fare öldürmek

Rüyada büyük bir fare öldürmek

Rüyada büyük bir fare öldürmek işinde başarılı olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Rüyada büyük bir fare öldürmek gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Rüyada büyük bir fare öldürmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, gıybet edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalettir.

Rüyada çok büyük fare öldürmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük fare öldürmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işinin de hep yürüyeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük fare yakalamak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, eşlerin boşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah büyük fare görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işarettir.

Rüyada büyük siyah fare görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz büyük fare görmek zahmetinin çoğalacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments