Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balıktan korkmak

Rüyada büyük balıktan korkmak

Rüyada büyük balıktan korkmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük balıktan korkmak gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük balıktan korkmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada büyük fareden korkmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, mal ve para biriktireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yunus balığından korkmak de zenginliğe kavuşacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek balığından korkmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıktan korkmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Rüyada büyük balık almak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük balık pişirmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük köpek balığı görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments