Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareden korkmak

Rüyada fareden korkmak

Rüyada fareden korkmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, kötü haberler alınacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada fareden korkmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye odaklanın.

Rüyada büyük fareden korkmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada ölü fareden korkmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare görüp korkmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına alamet eder.

Rüyada fareden korkmak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına işarettir.

Rüyada yavru kediden korkmak içinin rahatlayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada deliden korkmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada deveden korkmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmekten korkmak atılan adımların zorluk yaratacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments