Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kareli etek giymek

Rüyada kareli etek giymek

Rüyada kareli etek giymek her şeyin sarpa saracağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kareli etek giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada kareli etek giymek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada kareli ceket giymek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada kareli elbise giymek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada kareli pantolon giymek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Rüyada kareli gömlek giymek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza inanılır.

Rüyada kare ayna görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada kareli kağıt görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments