Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dükkan görmek

Rüyada büyük dükkan görmek

Rüyada büyük dükkan görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük dükkan gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Rüyada büyük bir dükkan görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada büyük dükkan görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işarettir.

Rüyada dükkan satmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada manifatura dükkanı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet eder.

Rüyada tatlıcı dükkanı açmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kiralık dükkan görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada simitçi dükkanı görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir dükkanda çalışmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments