Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manifatura dükkanı görmek

Rüyada manifatura dükkanı görmek

Rüyada manifatura dükkanı görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, insanlar tarafından sevileceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada manifatura dükkanı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada manifatura dükkanı görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, bunun farkına varacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada manifaturacı görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada manifatura görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, idealist kimse olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada simit dükkanı görmek bereket ve huzur geleceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dükkan kapısını açmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalettir.

Rüyada züccaciye dükkanı görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan çalıştırmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada geniş dükkan görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments