Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simitçi dükkanı görmek

Rüyada simitçi dükkanı görmek

Rüyada simitçi dükkanı görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, bereketin artacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada simitçi dükkanı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada simitçi dükkanı görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit dükkanı görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yarardan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada simit sattığını görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, halsizleşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin simit yediğini görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit almak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit paylaşmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok simit görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments