Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir dükkan görmek

Rüyada büyük bir dükkan görmek

Rüyada büyük bir dükkan görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalettir.

Rüyada büyük bir dükkan gördüyseniz:

  • Belli ilişkileri ya da etkileşimleri en iyi şekilde yönetme konusunda sezgileriniz sizi doğru yönlendirebilir.

Rüyada büyük dükkan görmek çalışıyorsa terfi alacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir dükkan görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada dükkan kiraya vermek herhangi bir zarara uğranmayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan inşaatı görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada dükkanda fare görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek işlerini tek başına yöneteceğine, önünün açık olacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada dükkan kapamak rahat geçinerek yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanda temizlik yapmak gönlünün rahata ereceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments