Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dükkanda çalışmak

Rüyada bir dükkanda çalışmak

Rüyada bir dükkanda çalışmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kafasına göre birini bulacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir dükkanda çalışmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Rüyada bir dükkanda çalışmak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, evindeki huzurun bozulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada dükkanda çalışmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazma dükkanı görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanını kapatmak işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada dükkan inşaatı görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı dükkanı açmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada ipçi dükkanı görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments