Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tsunamiye kapılmak

Rüyada tsunamiye kapılmak

Rüyada tsunamiye kapılmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada tsunamiye kapılmak gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada tsunamiye kapılmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem tsunami görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, eksiklerinin farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortum tsunami görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tsunami ve deprem görmek sorunlarını çözeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada deniz tsunami görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada tsunamiden kurtulmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, işlerini hafifleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tsunamiden kaçmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments