Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çukura düşmek

Rüyada büyük çukura düşmek

Rüyada büyük çukura düşmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada büyük çukura düşmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Rüyada büyük bir çukura düşmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada büyük çukura düşmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada derin çukura düşmek ele güne muhtaç olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, koltuğunun yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kar çukuruna düşmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok uğraş vereceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Rüyada çukura düşmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, iyilik ve hayır bulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düşmek mevkie edineceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada su çukuruna düşmek rahatının yerinde olacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments