Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin çukura düşmek

Rüyada derin çukura düşmek

Rüyada derin çukura düşmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Rüyada derin çukura düşmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız ziyaretler veya seyahatler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Rüyada derin çukura düşmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin bir çukura düşmek kendisini yıpratacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada çok derin çukur görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derin çukur kazmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına yorulur.

Rüyada derin bir çukur görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sonradan da çok üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada derin bir suya düşmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca alamet eder.

Rüyada derin olmayan suya düşmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments