Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura düşmek

Rüyada çukura düşmek

Rüyada çukura düşmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşmek gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada çukuruna düşmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük çukura düşmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, kısmetin açılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin çukura düşmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada su çukuruna düşmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, para sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada çamurlu çukura düşmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir çukura düşmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, isteklerini yerine geleceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukurun içine düşmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments