Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar çukuruna düşmek

Rüyada kar çukuruna düşmek

Rüyada kar çukuruna düşmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada kar çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Rüyada kar çukuruna düşmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin çukura düşmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada çamurlu çukura düşmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir çukura düşmek kısmetlerinin artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak hatalarından erken döneceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukur düşmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments