Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çiş yapmak

Rüyada büyük çiş yapmak

Rüyada büyük çiş yapmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, ölümcül hastalıklara işaret, daima afiyette olacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, başka alanlara yöneleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Rüyada büyük çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada büyük çiş yapmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına inanılır.

Rüyada altına büyük çişini yapmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük çişini yaptığını görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, bolluk içinde yaşamaya, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada mezara çiş yapmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içine çiş yapmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada yorgana çiş yapmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı çiş yapmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments