Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı çiş yapmak

Rüyada kırmızı çiş yapmak

Rüyada kırmızı çiş yapmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, gelirin tükeneceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Rüyada kırmızı çiş yapmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı çiş görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, gönül kapılarının açılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oturarak çiş yapmak yanlışlara düşeceğine, yeni planlar yapacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Rüyada bardağa çiş yapmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalettir.

Rüyada uzun süre çiş yapmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, kendinden emin adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutfağa çiş yapmak ailesi ile mutlu olacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments