Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara çiş yapmak

Rüyada mezara çiş yapmak

Rüyada mezara çiş yapmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara çiş yapmak gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada mezara çiş yapmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada merdivene çiş yapmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada mavi çiş yapmak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yeni hobiler edinileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet eder.

Rüyada suyun içine çiş yapmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, zor günlerin geride kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda çiş yapmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada çişini tuvalete yapmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments