Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çişini yaptığını görmek

Rüyada büyük çişini yaptığını görmek

Rüyada büyük çişini yaptığını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işinin de hep yürüyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, korkularının yok olacağına inanılır.

Rüyada büyük çişini yaptığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Rüyada büyük çişini yaptığını görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada büyük çiş yapmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek gözyaşlarının dineceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiş ettiğini görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalet eder.

Rüyada çiş kaka görmek lüks içinde olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada etrafa çiş yapmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını çiş yaparken görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments