Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgana çiş yapmak

Rüyada yorgana çiş yapmak

Rüyada yorgana çiş yapmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, kötü noktalara geleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada yorgana çiş yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal deneyimler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yorgana çiş yapmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde çiş yapmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada bir yere çiş yapmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta çişini yapmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, evlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla çiş yapmak böylece işlerini yoluna sokacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, darda kalacağına inanılır.

Rüyada balkona çiş yapmak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccadeye çiş yapmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suyun içine çiş yapmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments