Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ceket giymek

Rüyada büyük ceket giymek

Rüyada büyük ceket giymek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, temize çıkacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada büyük ceket giymek gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Rüyada büyük ceket giymek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceket pantolon giymek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada bol ceket giymek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, muradın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ceketini giymek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk ceket giymek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk ceket giymek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, gelirinin de artmayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments